Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog Lis's Cottage. Di sini Lis ada mempamerkan serba sedikit hasil tangan Lis seperti folkart, decoupage, basket liner, chocolate dll. Sambil kita mengeratkan tali silaturrahim antara kita sudi2lah jengok di blog Lis ini apa yg ada.

Untuk item2 yg Lis jual sila klik disebelah kanan ----->

Gambar2 akan diupdate dari masa ke semasa.

Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju & Express.


Lis harap sudi2lah jadi teman Lis..


Terima Kasih.

My Lovely Friends..

Metal tray & cookier jar

Assalamualaikum..

N3 kali ni..benda yg akak lupa nk update dlm blog..

Hmm kat bawah ni.. metal tray dgn 6 set cookie jar.. kombinasi warna putih dgn fabric english cotton & riben cookier jar tu.. membuatkan set ni nmpak sweet.. ke englishan..hehe..

kalau nak beli tray atau cookier jar saja pun bole..

so sesapa yg nk tempah bole lah.. calling2 akak.. atau sms ke 017 4699018



2 comments:

  1. cantik2 berapa harga set dengan jar tu sx.

    ReplyDelete
  2. salam zures
    cookie jar tu regenya RM7/unit..tp klu zures amik keseluruhan 6 unit diskaun RM7 jd RM35/set + tray RM35.

    Jumlah keseluruhannya cookier jar & metal tray RM70 tanpa postage.....

    Utk penghantaran terpulang pd zures nk pos laju atau pos biasa.Lis akn kira kemudian kos postage..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.Komen anda amat dihargai.
Terima kasih.