Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog Lis's Cottage. Di sini Lis ada mempamerkan serba sedikit hasil tangan Lis seperti folkart, decoupage, basket liner, chocolate dll. Sambil kita mengeratkan tali silaturrahim antara kita sudi2lah jengok di blog Lis ini apa yg ada.

Untuk item2 yg Lis jual sila klik disebelah kanan ----->

Gambar2 akan diupdate dari masa ke semasa.

Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju & Express.


Lis harap sudi2lah jadi teman Lis..


Terima Kasih.

My Lovely Friends..

Gader2 rakan2 blog & fesbuk daerah manjung..

Assalamualaikum..

apa yg akak teringinkan akhirnya tercapai.. iaitu pertemuan dgn rakan2 blogger & rakan2 fesbuk.. hari khamis 28hb Oktober 2010 yg lepas.. bermulanya sejarah pertemuan rakan2 blogger & fesbuk daerah manjung.. yg mana sebelum ni akak tak pernah pun bertemu mereka.. hnya bersembang di alam maya.. itu pun sebelum ini akak malu2 nk bercampur dgn mereka.. sebab akak ni baru ja berpindah ke sitiawan..

tapi Alhamdullillah.. semuanya telah berlaku.. & kami bergader di rumah kak ani.. iaitu tuan rumah yg juga adalah rakan fesbuk.. kak ani sudi menjadikan rumahnya tempat gader2 kami bg kali yg pertama.. walaupun ada yg tak dapat datang.. tp tak apalah this is the first gathering.. InsyaAllah di masa yg akn datang akn lebih meriah & kehadiran lebih ramai..

akak dgn rakan fesbuk izan yg telah memeriahkan suasana..
cayalah izan..


mcm2 makanan yg dihidangkan..masing2 bawa.. jadi banyak..

masing2 membawa makanan.. (pot luck)..hmmm banyak sungguh makanan.. sembang punya sembang mcm2 topik keluar (tapi bkn mengata yer..) makan.. smpai kenyanglah..

kak ani (tuan rumah) bergambar bersama ina (azlinadeco.blogspot.com)



aju & ina


makanan terlalu banyak..masing2 dh kenyang.. smpat lg tapau..bawa balik.. hehe..

akak amat berharap the next gathering nnti akn lebih ramai kehadiran & lebih meriah lagi..

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda.Komen anda amat dihargai.
Terima kasih.