Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog Lis's Cottage. Di sini Lis ada mempamerkan serba sedikit hasil tangan Lis seperti folkart, decoupage, basket liner, chocolate dll. Sambil kita mengeratkan tali silaturrahim antara kita sudi2lah jengok di blog Lis ini apa yg ada.

Untuk item2 yg Lis jual sila klik disebelah kanan ----->

Gambar2 akan diupdate dari masa ke semasa.

Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju & Express.


Lis harap sudi2lah jadi teman Lis..


Terima Kasih.

My Lovely Friends..

Hj Chik's Family Gathering on 2nd Hari Raya 2010

Raya tahun ni akak memang sebok..tak seperti raya di tahun2 lalu.. coz tahun ni kami mengadakan family gathering di sebelah mak & juga di sebelah abah akak.

Jamuan keluarga di sebelah mak akak cuma diadakan dirumah sepupu akak.

Persiapan yg telah disediakan.


Malam tetamu pun datang


Akak juga mengambil kesempatan meraikan ulang tahun abah yg ke 76 yg jatuh pada hari yg sama iaitu 11/9/2010.



Mak & abah potong kek harijadi..yg dok menyebok kat situ.. si kecil ihsan boy akak yg kecik skali..


Wah kek dipotong & mak suapkan kek ke mulut abah lagi...
romantiknyer.. semuga kebahagiaan berkekalan sehingga ke akhir hayat.. & bertemu di Sana..



Hmm gambar utk kenangan barisan belakang kiri ialah akak, kak ipar akak & suaminya abang akak, berdiri adik akak.Manakala yg duduk dr sebelah kiri anak sedara & adik perempuan akak.


akak, adik2, abang & kak ipar...

cicit2 tokwan hj chik..


jemput2 makan..


wlu pun ruang yg sempit tetapi cukup meriah..
xper.. this is the 1st time family gathering.. next year kita wat lg bagus nyer.. walau apa pun..thnx a lot to tuan rumah.. akak raftah & family yg bertungkus lumus menyediakan sumernya... syabas..

2 comments:

  1. slm lis, wah bezznyer gader2 cam nih...meriah gitu...smoga abah lis panjang umur dan berbahagia bersama emak lis..AMIN..

    ReplyDelete
  2. Amin..tima kasih ayu.. itu baru lis upload pic gadering famili sebelah mak..ni ada lagi nih..pic gadering sebelah abah plak nih..so tungguuuuuu... hehe..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.Komen anda amat dihargai.
Terima kasih.