Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog Lis's Cottage. Di sini Lis ada mempamerkan serba sedikit hasil tangan Lis seperti folkart, decoupage, basket liner, chocolate dll. Sambil kita mengeratkan tali silaturrahim antara kita sudi2lah jengok di blog Lis ini apa yg ada.

Untuk item2 yg Lis jual sila klik disebelah kanan ----->

Gambar2 akan diupdate dari masa ke semasa.

Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju & Express.


Lis harap sudi2lah jadi teman Lis..


Terima Kasih.

My Lovely Friends..

Ayu Little Cottage Giveaway


Hmm akak tengok ramai yg dh join GA Ayu Little Cottage.Akak pun teringinlah join.. lagi plak akak tak penah join mana2 GA pun.GA ni adalah sempena birthday Ayu dan Wedding Anniversary nya yang ke15.

Syarat-syarat GA...


~ LINK kan ler http://ayulittlecottage.blogspot.com/ di blog anda...

* Hmm Lis dah lama dah link kan blog Ayu nih.

~ Pastu..TAG kengkawan untuk join GA ini...the more..the merrier!!

* Hmm inilah beberapa kenkawan akak yang telah ditagkan :

http://farsweethome.blogspot.com/
http://akudanblog-zures.blogspot.com/


~ Pastu...Leave a comment in this n3...

Akak ucapkan Selamat Hari Lahir buat Ayu.. & Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat Ayu & Suami.. Walau pun kita baru berkenalan namun akak doakan semoga Ayu & keluarga sentiasa dirahmati & diberkati Allah swt.. dipanjangkan umur, dimurahkan rezki & sihat sentiasa serta berbahagia hingga ke akhir hayat.


~ Pastu..Jawab soalan nih dalam comment anda :~

Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?

* Kalau akak dapat quilt bag ni, akak dok bayang dah.. nak taruk telekong akak & dibawa ke masjid untuk solat Tarawikh... hmm dengan penuh kesyukuran jika quilt bag ni jadi milik akak..InsyaAllah.. dan tak lupa juga akak akan bawak pergi solat Hari Raya nanti...InsyaAllah..


* Hadiah yang disediakan Ayu memang menarik iaitu :

~ Quilt bag (sweet roses) - Idaman ku..
~ 2 pieces my handmade deco plate
~ A big Lavender cup n saucer ( including flower on top..so sweet..)
~ 6 triangle doilies ( U can choose the colour)

Hmm itulah GA dari Pn Ayu Liitle Cottage, kalau jadi rezki akak.Alhamdullillah.. rezeki tu..

TQ ye Ayu..

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda.Komen anda amat dihargai.
Terima kasih.