Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog Lis's Cottage. Di sini Lis ada mempamerkan serba sedikit hasil tangan Lis seperti folkart, decoupage, basket liner, chocolate dll. Sambil kita mengeratkan tali silaturrahim antara kita sudi2lah jengok di blog Lis ini apa yg ada.

Untuk item2 yg Lis jual sila klik disebelah kanan ----->

Gambar2 akan diupdate dari masa ke semasa.

Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju & Express.


Lis harap sudi2lah jadi teman Lis..


Terima Kasih.

My Lovely Friends..

Salam sume...

Banyak ari dah akak tk n3 apa2.Untuk arini akak tunjukkan signage roses yg baru akak wat.Fresh lagi tengah panas ni...Hehe...

Ok n3 kali ni..akak habiskan dlm tempoh sejam lebih..siap dengan ambil gambar dan uploadkan dlm blog ni.taktaulah..masa yg cepat atau lambat.Boleh tahan agaknya kot...dengan gangguan si kecik tu lagi.Kita melukis dia pun sebok nk lukis.Nasib baikla ada water color yg memang akak dah awal2 lagi sediakan utk dia.hehe... anak..anak...Ada bakat jugak sibudak kecik ni...hmm apa-apa sajalah...



My hero...masa amik gambar jari tu nk cuba wat tanda peace... tp tak jadik..hehe


Lukisan sikecik tu..katanya gambar dinasor..hehe... jadiklah..

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda.Komen anda amat dihargai.
Terima kasih.