Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog Lis's Cottage. Di sini Lis ada mempamerkan serba sedikit hasil tangan Lis seperti folkart, decoupage, basket liner, chocolate dll. Sambil kita mengeratkan tali silaturrahim antara kita sudi2lah jengok di blog Lis ini apa yg ada.

Untuk item2 yg Lis jual sila klik disebelah kanan ----->

Gambar2 akan diupdate dari masa ke semasa.

Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju & Express.


Lis harap sudi2lah jadi teman Lis..


Terima Kasih.

My Lovely Friends..

"Happy Birthday Mak"


Bonda tersayang.. i luv u mom

Salam sayang wat teman2 akak.. lama akak tak n3 apa2 kat blog akak ni.. dh sebok dgn coklat..
Pada 8hb Ogos yg baru lepas.. adalah tarikh hari lahir bonda yg tersayang.. Asma Bt Hj Chik..
Oleh krn sebok dgn urusan2 akak terlupa nk tngok kalendar.. tp bkn trlupa bday mak.. cma dh lama dh x keje makan gaji.. so akak pn dh x brapa nk tngok kalendar.. hehe..

Tp Alhamdullillah akak sdar pd ritu tarikh 8 Ogos.. so wlu pun jam dh pukul 11.45pm akak terus je call mak ucapkan Hepi Befday.. hehe.. mak pn dh masuk tido dah.. anak2 plak x lupa ucapkan Hepi Befday kat maktok dia org.. x lupa si boboy akak tu.. siap cakap cepais.. (surprise) kat maktok dia.. hehe... cakap tak terus lagi.. baru "L".

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda.Komen anda amat dihargai.
Terima kasih.